Mangler du et billede til væggen? Eller skal svigermor bruge en nem gave? Så kig forbi den nye PixALS webshop her på siden.

PixALS Webshop

Den korte historie er, jeg har valgt at starte en webshop med salg af print, af mine billeder. Det er dog ikke alle af mine billeder der er til salg, men du kan altid kontakte mig, så skal vi nok finde ud af noget.

Den lidt længere historie er egentlig at jeg købte en fantastisk fotoprinter og med den opdagede jeg et kæmpe poteniale. Mine fotografier blevet pludselig meget mere levende. Det at se sit hårde arbejde på et fysisk medie er noget helt andet end at kigge på en computerskærm. Med dette i mente, synes jeg også at jeg ville dele dette med jer andre og give jer muligheden for at få fingrene i et print.

Hvad følger med?

Alle billeder kan i øjeblikket leveres i 2 forskellige størrelser – A4 og A3+. A4 størrelser kender de fleste af os, men A3+ er lidt en speciel størrelse. Den er en anelse større end A3 og giver lidt ekstra billede at kigge på. Kvadratiske billeder bliver skåret til så de passer i rammestørrelse 20×20 cm og 30×30 cm.

Alle billeder bliver leveret uden ramme!

Udover selve printet, følger der også en lille beskrivelse med af selve billedet, hvor det er taget henne og hvilket papir det er printet på.

Hvordan sendes det?

Alle forsendelser foregår via PostNord og der leveres i øjeblikket kun til Danmark uden Færørerne og Grønland. Der er mulighed for afhentning, men dette skal aftales på forhånd. Leveringstiden er cirka 4-5 dage, da alle print først skal behandles efter ordreangivelse.

Billederne bliver sendt i flad papkasse for at undgå krøl og at billederne bliver bøjet.

Så hvad venter du på? Bestil dit næste billede til væggen i stuen eller til din far eller mor på PixALS webshop.