Der er vidst ingen tvivl. Min fotografering har det sidste års tid taget et dyk. Det gælder også denne hjemmeside. De sidste par måneder har ikke været plaget af Corona, men stress og manglende overskud. Mit arbejde har krævet alt for mange timer af min fritid. Dette har medført manglende overskud i weekenden som bare er blevet brugt på at få hovedet på ret køl. De enkelte gange jeg har været ude for at fotografere, er jeg ikke kommet hjem med noget brugbart. Det er ihvertfald ikke det jeg føler. Sommeren gør det heller ikke bedre. Jeg har yderst svært ved at fotografere om sommeren. Solen står alt for tidligt op og går alt for sent ned.

Men har besluttet mig for at der skal ske et eller andet nyt. Måske et større projekt af en art. Ikke noget vanvittigt, bare nok til at genvinde min kærlighed til landskabsfotografering igen. Men så bliver det nødt til at være et længerevarende projekt. Måske et helt år? August til august f.eks.? Et forsøg på at komme afsted hver evig eneste weekend og skyde. Jeg er næsten 100% sikker på at jeg vil komme til at misse en weekend eller tre, men det er også okay. Det er bare for at komme ud og nyde det jeg engang elskede.

Dog kender jeg mig selv godt nok. Mine projekter har en tendens til at gå i vasken. Men alt kan blive en vane, det kræver bare lidt gåpåmod og vilje.