Det hårde lys fra min ældgamle halogen lampe giver genskin i det rødvinsglas jeg har stående på bordet. Det er en Lindemann’s rød som jeg har købt i Netto for 99 kr for 3 liter. Jeg sidder og kigger sløvt på min computerskærm for at kunne skrive et blogindlæg, men har svært ved at finde de ord jeg vil bruge. Youtube kører i baggrunden med en playliste med musik, det er en god blanding af rock, punk og noget alternativt. På bordet foran lampen står der to  træpingviner, som min morfar har drejet på hans drejebænk, en af de mange ting jeg har fra hans værksted. Lige foran står der en lille tube med håndsprit. Tak for det Corona

Corona

Corona har nu raseret jorden godt og grundigt i 2 måneder. I følge eksperter skulle den have været igang så længe som 6 måneder. Som mange andre har jeg bestemt mig for at være med til at mindske smitten og holde mig indendøre så meget som overhovedet muligt. Selvom min største lidenskab sagtens kan foregå på en sikker måde, så har jeg ikke været inspireret til at komme ud for at tage billeder. Foråret er i gang på fuld tryk, overalt springer blomster, buske og træer ud og ignorerer den smerte menneskene går igennem i disse tider. Det er en fantastisk tid at være landskabsfotograf, men det er en forfærdelig tid at være menneske. Bekymringer, både for familie, venner og job kører rundt i vores hoveder. Hvordan skal dette mon ende? og hvornår skal det mon ende?

Jeg har selv taget denne krise seriøst. Men jeg ved der er mange andre der ikke har. Mange, specielt unge, har følt sig uovervindelige. Jeg ville da også lyve, hvis jeg sagde, jeg ikke har haft de samme tanker. Jeg er yderst sjældent syg og mener selv mit immunforsvar er godt. Men så igen, det er ikke heller ikke mig selv jeg tænker mest på. Det er det faktum, at skulle jeg fange sygdommen, uden at vise symptomer, så ville jeg stadig kunne risikere at smitte min familie, som måske ikke er så modstandsdygtige.

Jeg er virkelig træt af det!!

Corona, Corona, Corona, mere Corona. En ting jeg dog er virkelig træt af, er at alle nyhedsmedier overalt på jorden skriver adskillige artiklier om Corona hver evig eneste dag. Ironisk nok, så skriver jeg selv om det nu. Det er dog mest for at fortælle jer at bloggen er ikke død. Jeg har det bare svært i denne tid.

Men kunne nyhedsmedierne ikke godt bare skrue lidt ned for det? Det er fint at melde nogle nyheder omkring emnet. Men jeg har set så mange ligegyldige nyheder, bare for at få læsere på deres side. “Sådan afspritter du dit hjem”, “Sådan laver du din egen håndsprit”, “Folk holder ikke den afstand de skal”, “Hov, det gør de faktisk alligevel, det er bare billeder der snyder”.

Folk dømmer og hænger andre folk ud på internettet, fordi de har observeret at nogle ikke bruger handsker, eller spritter deres fingre af nede i Bilka eller Netto. Lad dog være, i aner jo ikke om de har afsprittet deres fingre i bilen. Overalt på internettet kan du læse om splid og mistro til andre. Det er fandme ikke nu vi skal gøre det. Pas jeres eget. Sørg for at spritte af, sørg for at afspritte jeres fingre og kontaktflader i jeres hjem hvis i er flere, eller hvis i får besøg. Oh ja, glemte det helt…

Hold så for helvede da afstand til hinanden så meget som muligt og lad os komme igennem det her. 

Og til sidst. I skal ikke snydes for et par billeder. Så her er der et par billeder jeg fik taget af et smukt rødt egern lige i den spæde start af foråret. Der er en almindelig tro på Als, at der ikke findes egern på Als, men det er altså løgn. Disse billeder er taget i Sønderskoven nær Katrinelund i Sønderborg.