Katastrofe, kæmpe katastrofe.

Jeg beklager nede tiden på min hjemmeside de sidste par dage. I tirsdags tog jeg beslutningen, at jeg ville opgradere pixals.dk fra et domæne til et selvstændigt webhotel. Før i tiden var det hosted på mit gamle webhotel, shutterfudge.dk, og viderestillet fra det. På den nye måde får jeg også mails med, med det rigtige domænenavn, mindre bøvl med redirects, og mere plads. Men da jeg klikkede “OK” for at opgradere, crashede det hele. Jeg havde glemt alt om DNS og viderestilling. Jeg skyndte mig at nulstille det hele, men der var intet der virkede. Jeg havde ikke adgang til den gamle hjemmeside mere, heller ikke via den originale sti.

Dette betød at jeg kunne ikke få lavet en backup inde fra WordPress, men jeg valgte at tage en komplet backup fra ftp serveren og min database, så havde jeg da i det mindste det hele sikret. Tirsdag brugte jeg 4 timer på at fikse det, men intet lykkes. Onsdag snakkede jeg med Daniel fra Swanworks.dk, han sagde at jeg sagtens kunne få min side tilbage med det jeg havde fået taget backup af. Han sendte mig i den rigtige retning, og jeg begyndte at få det hele uploaded til den nye side, redigere de ting der skulle ændres, og så burde det virke.

Satans SSL

Det gjorde det bare ikke. Jeg blev ved med at få en redirect fejl i Chrome. Jeg søgte igennem Google for at finde ud af hvad det kunne være, og men ingen af de svar jeg fandt, hjalp noget som helst. Dog kom en af de sider jeg fandt med et link til redirect-checker.org. Via denne kunne jeg se at pixals.dk linkede til sig selv. Det vil sige https://pixals.dk linkede til https://pixals.dk, som linkede tilbage. Jeg fik deaktiveret mit SSL plugin igennem ftpen og vupti, så kørte det.

Nu har jeg lige gået hele hjemmesiden igennem, og det ser ud til alt sammen at virke som det skal. Nu kan jeg snart gå på weekend, uden at skulle tænke på dette problem.