Juleaften er overstået, og om lidt venter nytåret. 2019 vil dermed officielt være ovre, og 2020 begynder. 2019 har været et spændende år for mit vedkommende. Mit fotografering har udviklet sig, og min lyst til at fotografere fortsætter med at brænde indvendigt.

2019 var året jeg valgte at tage min første rejse på egen hånd. I juli tog jeg på en 5 dags tur til Norge, hvor jeg over 4 dage vandrede 90km igennem den store nationalpark Hardangervidda. Du kan læse meget mere om min tur til Norge i min blog.

2019 så også skabelsen af PixALS.dk. Jeg kan ikke fortælle hvor mange gange jeg har prøvet at komme op med et ordentligt navn, som jeg var glad for. Men nu er det endelig sket. Jeg er blevet glad for at skrive blogindlæg og om mine fototure, og dette vil jeg fortsætte med i 2020.

Hvad er på programmet i 2020?

For det første så vil mit projekt, Kysten 19/20, fortsætte. Indtil videre er planen kun at det skal køre i vinterperioden. Men Danmark er jo stor, og med 8000 km kyststrækning er der rig mulighed for en forlængelse.

PixALS.dk skal også opgraderes i 2020, og der er planer at begynde at arbejde i udprint af billeder, og en lille webshop, men mere om dette senere.

Forhåbentlig kan jeg komme til Norge igen i år. Jeg har planer om en tur til Preikestolen, da jeg allerede har et kort over området. Det er dog en meget besøgt lokation, men det er der jo en grund til.

Glædelig jul og godt nytår

Jeg vil her til sidst bare gerne sige glædelig jul og godt nytår, og mange, mange tak. Mange tak for al den tid du har brugt på at kigge på mine billeder, mine blogindlæg, og de kommentarer du er kommet med. Det betyder meget for mig at du vil kigge med, og jeg vil fortsætte med at skrive og fotografere i 2020.