Julen er lige om hjørnet, og jeg vil godt bruge tiden på at ønske alle der skulle læse dette, en glædelig jul og et godt nytår.

December måned har aldrig rigtig sagt mig det store, og min julestemning plejer gerne at være ikke eksisterende, indtil den 23-24 dec. Så bliver tiden brugt med familien, som julen skal og der bliver hygget, snakket, spist småkager, og masser af god mad. Menuen plejer at bestå af and med alt der bimler og bamler. Rødkål, stuvet bønner, gammeldags hvidkål, kartoffler, Menu chips, og MASSER af sovs. Bliver helt sulten bare af at skrive dette.

Når julen er overstået begynder vi at kigge mod 2019. Personligt har jeg aldrig et nytårsforsæt, da jeg mener at hvis man vil ændre sig, så skal man ikke vente til et nyt år. Jeg plejer gerne at sætte mig en udfordring i stedet. I 2017 bestemte jeg mig for at jeg ville læse 1 bog i måneden. Jeg har aldrig været den store læser, men opdagede hurtigt at det var noget jeg nød til det fuldeste.

I 2018 bestemte jeg mig for at arbejde på min fotografering. Det virker måske som et nytårsforsæt, men for mig var det en udfordring. I mange år har jeg prøvet mange mange gange at genoplive kærligheden til fotografering, men er mislykket hver evig eneste gang. Men jeg må sige at dette års udfordring er bestemt lykkes. Kig i min portfolio.

Hvad skal der så ske i 2019?

Jeg har endnu ikke helt fundet noget jeg skal bruge 2019 på. Det skal være noget jeg enten aldrig har gjort, noget jeg ikke har gjort længe, eller noget jeg skal forbedre.

Skrive to blog indlæg i måneden? Lære spansk? Jeg finder nok på noget.

2019 bliver også året hvor jeg endelig kommer udenlands for at tage billeder. Jeg har store planer om en uges tur til Norge engang til sommer sammen med min svoger. Planen er at køre fra punkt til punkt, og overnatte i telt ude i fjeldet og skyde billeder undervejs. Mere om dette kommer senere i bloggen i takt med at vi nærmer os.

Til sidst vil jeg gerne endnu en gang ønske jer alle en glædelig jul og godt nytår.