Det er påske søndag om få dage, og man ville forvente at vejret ville begynde at opføre sig, som at det faktisk var forår. Men i dag da jeg vågnede var der sne over alt, træerne var dækket af et tykt lag og græsset var væk, og det er meget lang tid siden jeg sidst har set sne til påske.

Når man nu alligevel har fri, kan man jo lige så godt udnytte sig af det, så jeg greb de store støvler, kameraet og stativet, også gik det ellers afsted ud i den nærmeste skov, og var bestemt heller ikke noget jeg fortrød.

Der var ingen mennesker omkring mig nogen steder, sneen havde lagt sig på alle træer i hele skoven, som en tyk dyne, og der var helt stille. Et fantastisk syn, og for at gøre det lidt mere idylisk, var der selvfølgelig spor efter rådyr, som endda kom hoppende ikke langt fra mig kort tid efter.

Det blev til en lille time i skoven, og blev til 2 billeder jeg var tilfreds med, som du kan se herunder. De er selvfølgelig også lagt i min portfolio.

blade i sneen
Vinter skov