I den nærmeste fremtid, vil der begynde at ske lidt ændringer herinde. Jeg har valgt at købe et nyt domæne som hedder pixals.dk, og som vil overtage i stedet for Shutterfudge. Dette skyldes at jeg har lidt større planer omkring min hjemmeside, og jeg syntes det krævede et andet, og lidt mere professionelt lydende navn.

Jeg vil ikke komme ind på hvad jeg har af planer her. Dette vil blive skrevet i bloggen i takt med det bliver aktuelt.

Men hvad jeg kan, og vil, er at fortælle lidt om hvorfor jeg lige har valgt ordet PixALS. For det første, og ret tydeligt, er det selvfølgelig et ordspil på ordet pixels. Pix refererer selvfølgelig til min interesse for fotografering, duh. Hvis i har læst min info side, så ved i at jeg kommer fra Sønderborg på øen Als. Jeg har altid været, og er stadig en meget stolt alsinger, og jeg synes øen er et fantastisk sted at opholde sig, og øens beboere er flinke og hjælpsomme. Meget af min familie stammer fra Als, så dette ligger selvfølgelig også dybt i mig.

Jeg har endnu ikke besluttet om jeg vil lave en ny hjemmeside, eller overføre denne til det nye domæne, og selvfølgelig ændre navnet og logo. Men alt dette vil i opdage.